Productes professionals de perruqueria

Majorista de perruqueria a Granollers

El nostre centre està especialitzat en la venda a l’engròs de tota mena d’articles i accessoris de perruqueria professional

Majorista de perruqueria a GranollersSi ets un professional del sector de la perruqueria i desitges adquirir els millors articles del moment, vine a Laje Cosmetics i descobreix tot el que podem oferir-te. El fet de treballar amb productes de primera qualitat no només repercuteix positivament en el teu negoci pel que fa a la imatge, sinó que garanteix la confiança i satisfacció dels clients, que veuran que els seus tractaments capil·lars són efectius i tenen uns bons resultats. Vine a conèixer la nostra botiga de majorista de perruqueria a Granollers i aposta per la qualitat per damunt de tot. A més, a Laje Cosmetics també treballem pel mercat particular, de manera que pots entrar al nostre establiment sense problema i adquirir els productes que desitgis.

Majorista de perruqueria a GranollersA part de per la qualitat, al nostre establiment majorista de perruqueria a Granollers també destaquem per l’atenció completament personalitzada que donem als nostres clients. Sempre que vulguis pots venir a la nostra botiga i preguntar per les característiques d’un article, les diferències que existeixen entre diferents productes o demanar-nos assessorament. Els nostres tècnics t’atendran sempre amb un somriure i buscaran la millor alternativa, pensant sempre en el que necessites. A més, a la nostra botiga majorista de perruqueria a Granollers sempre trobaràs les últimes novetats del sector (de productes capil·lars, mobiliari i aparells), de manera que pots confiar en Laje Cosmetics per triomfar amb el teu negoci.

Majorista perruqueria GranollersQuè marca estàs buscant? Nosaltres la tenim

A Laje Cosmetics volem oferir sempre el millor producte als nostres clients i això ho aconseguim confiant en les marques capdavanteres del sector com, Schwarzkopf, L'Oreal, Kin Active, Arual, Salerm, Oyster, Wella i Montibello, entre altres. A més, som distribuïdors en exclusiva de Rhuya, Astonishing, Micro Plane, Bara Bort i Guil D'or. En relació als productes d’estètica oferim marques com Anubis i De Noyle's.

Vine a la nostra botiga majorista de perruqueria a Granollers i deixa’t assessorar pel nostre personal. A més, si no tenim el producte que ens demanes al moment, podem intentar aconseguir-ho i subministrar-t’ho en tan sols uns dies.

 

LAJE COSMETICS

  Girona, 2,
Granollers, 08402, (Barcelona)

  93 870 22 00